برای دانلود سریع فایل کافیست روی دکمهی پایین کلیک کنید

· • • • • • • • °° • کد سیستم میریت رستوران کد سیستم میریت رستوران کد سیستم مدیریت رستوران کد سیستم میریت رستوران سورس و کد برنامه سیستم میریت رستوران در و › › سورسکدبرنامهسورس و کد برنامه سیستم میریت رستوران در و › › سورسکدبرنامه برنامه سیستم میریت رستوران در و با کد منبع یک سیستم نقطه فروش فوق پیشرفته است، این برنامه رستوران رومیزی دارای طیف گسترده ای از ویژگی ها است که عملیات رستوران را بسیار آسان و لذت بخش سیستم مدیریت رستوران آنلاین در با سورس کد سورس یاب › › سیستممدیریتسیستم مدیریت رستوران آنلاین در با سورس کد سورس یاب › › سیستممدیریت توضیحات سیستم مدیریت رستوران آنلاین در با سورس کد که با زبان نوشته شده ، یک پروژه ساده است که با استفاده از ، جاوا اسکریپت و توسعه یافته است این پروژه شامل یک مدیر مدیر و سمت کاربر پروژه سیستم مدیریت رستوران در پایتون فایل سورس کد › › پروژهسیستمپروژه سیستم مدیریت رستوران در پایتون فایل سورس کد › › پروژهسیستم پایتون پروژه برنامه نویسی رستوران سورس کد برنامه نویسی ، سورس ، پروژه پایتون پروژه برنامه نویسی رستوران سورس کد برنامه نویسی ، سورس ، پروژه میتوانید لینک زیر را کپی کنید سورس کد مدیریت رستوران به زبان فروشگاه آی ترفند › سورس کد مدیریت رستوران به زبان فروشگاه آی ترفند › ویژگی ها استفاده از دیتابیس امکان اضافه کردن مدیر رستوران امکان عضویت خریدار مدیریت غذا خریدار با حالت های ارسال شده ، لغو شده ، در حال رسیدگی امکان اضافه کردن غذا ، پیش غذا و سورس کد مدیریت رستوران به زبان فروشگاه آی ترفند کد سیستم میریت رستوران کد سیستم میریت رستوران کد سیستم میریت رستوران کد سیستم میریت رستوران کد سیستم میریت رستوران کد سیستم میریت رستوران کد سیستم میریت رستوران کد سیستم میریت رستوران کد سیستم میریت رستوران کد سیستم میریت رستوران کد سیستم میریت رستوران کد سیستم میریت رستوران کد سیستم میریت رستوران کد سیستم میریت رستوران کد سیستم میریت رستوران راهنمایی صفر تا صد حسابداری رستوران اشتباهات رایج › راهنمایی صفر تا صد حسابداری رستوران اشتباهات رایج › استخدام حسابدار یا برونسپاری روشهای حسابداری رستوران اشتباهات رایج در حسابداری رستوران مزایای استفاده از صندوق و نرمافزار رستورانی نحوه ثبت حسابداری در رستوران نحوه محاسبه قیمت تمام شده یک پرس غذا لیست هزینههای رستوران صورت سود و زیان حقوق و دستمزد مدیریت موجودی کالا حسابداری برای هر کسبوکاری ضروری است و دیدگاههای مختلفی در مورد روش صحیح انجام این کار وجود دارد میتوانید یک حسابدار استخدام کنید یا امورتان را برونسپاری کنید و از مزایای برونسپاری بهرهمند شوید اما روش صحیح کدامیک از اینهاست؟ هریک از این گزینهها جوانب مثبت و منفی خودشان را دارند خصوصا با توجه به اینکه چه شخص یا تیمی را برای این کار انتخاب وقتی نوبت به روشهای حسابداری میرسد، صاحبان و مدیران رستورانها میتوانند روش نقدی یا تعهدی را انتخاب کنند رستورانهایی که درامد سالانه آنها بیش از میلیارد تومان است باید از روش تعهدی استفاده کنند، رستورانهایی که درامد کمترین از این مقدار دارند میتوانند روش دلخواه خود را انتخاب کنند حسابدار رستوران که مسلط بهاستانداردهای حسابداری باشد میت خطاهای بسیاری در حسابداری رستوران ممکن است رخ دهد، به خصوص اگر حسابدارتان سابقه مالی نداشته باشد برخی از این خطاها عبارتاند از اشتباهات رایج دفترداری نظیر وارد کردن دادههای اشتباه مشکلات موجود در حسابهای قابل پرداخت عقب انداختن فاکتورهای فروشنده و جمعشدن فاکتورها فراموش کردن مغایرتگیری حسابها فواصل طولانی دوره حسابداری پ آیا قبلاً از سیستم صندوقداری استفاده کردهاید؟ یا هنوز در فکر تغییر صندوق دستی به نرم افزارهای مدرن رستورانی هستید؟ صندوق فروشگاهی نقطهای است که معاملات شما در آن انجام میشود از طریق صندوقدار میتوانید بفهمید کدام یک از اقلام شما فروش خوبی دارد و کدام یک نه ممکن است به علت عدم نظارت بر کارکنان، یا عدم استفاده از نرمافزار حسابداری رستورانضرر ب اگه در یک رستوران فعالیت کرده باشید می دانید که ثبتهای حسابداری رستوران از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است ثبت دارایی های رستوران، ثبت حواله های ورودی و خروجی از انبار، ثبت سندهای حسابداری، ثبت چک های پرداختنی و دریافتنی، ثبت حقوق و دستمزد کارکنان، آشپزها و پیک های رستوران و … از مواردی هستند که باید به درستی در یک سیستم حسابداری رستوران ثبت شوند یکی از مهم ترین دغدغه های یک مدیر یا حسابدار رستوران نحوه محاسبه قیمت تمام شده یک پرس غذا است چون تا زمانی که شما قیمت تمام شده یک پرس غذا را ندانید نمی توانید سود و زیان رستوران خود را به درستی محاسبه کنید با اطلاع از محاسبه دقیق هزینههای خود میتوانید تصمیات استراتژیکی در خصوص تخفیفها، و پیشنهادهای ویژه اتخاذ کنید برخی از این هزینهها عبارتاند از حقوق و دستمزد کارکنان هزینه اجاره مکان هزینههای انبارداری و حملونقل هزینه مواد اولیه هزینه تبلیغات هزینههای متفرقه نظیر قبوض برق، گاز و… آگاهی از میزان سود کسبوکار بسیار حائز اهمیت است برای اینکه از میزان سودی که کسب میکنید اطلاع داشته باشید باید میزان درامد حاصل از فروش غذاها و نوشیدنیها را محاسبه کنید این امر به شما کمک می کند تا در هنگام ضرردهی از این موضوع مطلع شوید همچنین به مدیران کمک میکند تا تصمیمات استراتژیکی در خصوص مدیریت تولید، بهبود خدمات و… اخذ کنند پیشنهاد حسابداری حقوق و دستمزدبه محاسبه ساعات کار کارکنان، میزان اضافه کای، مرخصیها و روزای غیبت، محاسبه مزایا عیدی، پاداش، حق اولاد و… کارکنان میپردازد برخی ازوظایف حسابدارعبارتاند از کسب اطلاع از قرارداد کارکنان و ثبت اطلاعات عملکردی آنها محاسبه حقوق آگاهی از افزایش حقوقها در سال جدید تنظیم و ثبت فیش حقوقی کارکنان محاسبه سود سالان خرید بیش از حد موجودی میتواند خسارات عمدهای به دنبال داشته باشد و ثبت سفارش بیش از موجودی انبار ممکن است یک شرکت نوپا را دچار مشکل کند مدیریت موجودی کالا به کسبوکارها اجازه میدهد تا از این خطر جلوگیری کنند برای مدیریت موجودی موفق و بهینه بهتر است از یک سیستم مدیریت موجودی بهره بگیرید سیستم مدیریت موجودی کالا و دارایی هامزایای متعددی دارد برخ نرم افزار رستوران سپیدز محبوبترین نرم افزار رستوران در کشور › › نرم افزار رستوران سپیدز محبوبترین نرم افزار رستوران در کشور › › نرم افزار رستوران تحت وب سپیدز؛ با رفع نیازهای بیش از ۲۰۰۰۰ مدیر رستوران، پرکاربردترین نرم افزار مدیریت و حسابداری رستوران در کشور است نرم افزار رستورانی سپیدز در بیش از ۸۰ درصد رستوران های برند کشور فعالیت دارد سیستم مدیریت رستوران با استفاده از با سورس کد › › سیستممدیریتسیستم مدیریت رستوران با استفاده از با سورس کد › › سیستممدیریت سیستم مدیریت رستوران یک پروژه است که سیستم سفارش و رزرو غذای رستوران خاصی را مدیریت می کند این سیستم عمدتاً برای ارائه سفارش آنلاین، رزرو میز و معاملات رزرو سالن به مشتریان خاص رستوران
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید
چهارشنبه 29 فروردین 1403 ساعت 05:13